Tocarà patir

L'Hercesa espera als santcugatencs

Rugbi

Publicat el 3/abr/08 per Joan Garcia

El Club Rugbi Sant Cugat vol defensar els 21 punts de diferència assolits en el partit d'anada davant l'Hercesa. Els de Diego Fucks juguen a Madrid amb aquest aventatge que els ha de permetre el pas a la final d'ascens a la Divisió d'Honor ``B´´.

Aquest diumenge a les dotze del migdia, el Club Rugbi Sant Cugat té una oportunitat històrica d'arribar a la final per pujar a la Divisió d'Honor ``B´´. Els santcugatencs parteixen amb un bon avantatge: 21 punts de diferència del partit d'anada. Escoltem Diego Fucks, tècnic de l'equip santcugatenc, que no es refia dels madrilenys.

Diego Fucks

No ens podem refiar de l'Hercesa

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De la seva banda, l'equip local espera remuntar el matx tot i que són conscients de la pressió que tindran davant el seu públic. Una pressió que els hi va passar factura a Sant Cugat com reconeix Willy Mateu, tècnic de l'Hercesa.

Willy Mateu

Els meus jugadors van notar molt la pressió en el partit de Sant Cugat

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els pronòstics estan totalment oberts. Mateu s'atreveix a vaticinar que el guanyador d'aquesta eliminatòria pujarà sense cap dubte a Divisió d'Honor ``B´´ ja que considera que l'Eibar i l'Hospitalet són inferiors a l'Hercesa i al Club Rugbi Sant Cugat.

Willy Sanjuan

Crec que els dos conjunts estan capacitats per pujar. El guanyador d'aquesta semifinal crec que estarà a Divisió d'Honor B l'any vinent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El matx entre l'Hercesa i el Club Rugbi Sant Cugat serà aquest diumenge a les dotze del migdia a Alcalà de Henares.