L'ascens a cara o creu

Imatge del partit d'anada entre santcugatencs i malaguenys

Rugbi

Publicat el 9/mai/08 per Eric Jimenez

El Club Rugby Sant Cugat es juga aquest cap de setmana el pujar a Divisió d'Honor 'B'. Els blau-i-negres s'enfronten a la Universidad de Málaga en el partit de tornada de la promoció amb un resultat d'empat a 23 de l'anada. Per tant, es tracta d'una autèntica final. Qui guanyi jugarà l'any vinent a la segona categoria del rugbi estatal.

Al contrari del que diu la dita, aquesta vegada a la quarta ha d'anar la vençuda. El Club Rugby Sant Cugat ja ha desaprofitat tres oportunitats per certificar l'ascens a Divisió d'Honor 'B', els dos partits de l'eliminatòria davant el Belenos asturià i el partit d'anada davant el rival de diumenge, l'Universidad de Málaga. Un partit que va acabar amb empat a 23 i que, a més de deixar l'eliminatòria totalment oberta, va evidenciar que la clau de l'ascens és que els jugadors blau-i-negres aconsegueixin no cometre les errades de l'inici del partit del passat diumenge a La Guinardera. Un partit que es va salvar per una espectacular remuntada en el tram final però que va deixar un mal sabor de boca a l'entrenador Diego Fucks. Així de contundent es mostrava a la fi del partit.


Diego Fucks

Ha falta concentració, compromís, serietat...ha faltat de tot

Your browser doesn’t support HTML5 audio



S'ha d'esperar, però, que l'actitud dels santcugatencs sigui la de l'últim tram del partit de diumenge o la del partit de tornada de la primera eliminatòria al camp del Belenos. El que és evident és que diumenge, a Màlaga, el primer equip del Club Rugby Sant Cugat pot fer història.
Per explicar fil per randa què succeeix a Màlaga, el grup de comunicació Cugat.cat farà un desplegament especial, amb seguiment al detall i amb la presència al partit i als viatges d'anada i tornada d'un enviat especial.