Tornen a la feina

Rugbi

Publicat el 29/ago/08 per Mercè Montcusí

El Club Rugby Sant Cugat comença la pretemporada dissabte. Abans de l'inici de lliga a l'octubre, els santcugatencs disputaran quatre partits, entre els quals trobem rivals com el Barça o el Sitges, amb la incorporació de fins a deu jugadors del juvenil.

El conjunt santcugatenc es posa en marxa amb quatre baixes importants a l'equip. I és que, a part del lesionat Pau Rodríguez, l'equip tampoc no podrà comptar amb Pau Puigollers, Ramón Argerich i Federico Gómez degut a la seva estada a l'estranger. Com a contrapartida, i sense cap fitxatge pel mig, són gairebé deu els juvenils que pujaran a reforçar el primer equip.

L'entrenador, Diego Fucks, veu com a positiu l'ascens de jugadors, però té ben present que es tracta encara de jugadors molt joves.

Diego Fucks

Aquest any pugen molts juvenils, el que ens va bé de cara a les baixes donat que no hi ha fitxatges. Són jugadors de qualitat, però són juvenils.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tot i que de moment no se saben les dates concretes, el Rugby Sant Cugat té previst enfrontar-se a Barça, Gotics, Sitges i un equip francès abans de l'inici de la lliga regular previst pel dia 12 d'octubre.