Sant Cugat acollirà un programa de tecnificació

Rugbi

Publicat el 19/nov/08 per Joan Garcia

La secretària general de l'Esport, Anna Pruna, ha avançat a Cugat.cat que Sant Cugat serà la seu d'un programa de tecnificació de rugbi d'alt rendiment de la Federació Catalana. El regidor d'Esports, Xavier Amador, afirma que primer s'ha de construir la instal·lació i després veure que els interessos dels santcugatencs no es vegin afectats.

Un cop que es va descartar fa pràcticament un mes la ubicació d'un centre de tecnificació de rugbi a la Guinardera per falta d'acord entre l'Ajuntament de Sant Cugat i la Federació Catalana de Rugbi. La secretària general de l'esport, Anna Pruna, afirma que Sant cugat acollirà un programa de tecnificació d'alt rendiment de rugbi.

Anna Pruna

Sant Cugat acollirà un programa de tecnificació d'alt rendiment de rugbi

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El regidor d'Esports, Xavier Amador, creu que el primer que s'ha de fer és construir la instal·lació. Amador té molt clar que si aquest programa es dur a terme a Sant Cugat, primerament s'hauran de mirar els interessos dels conjunts de la nostra ciutat. Escoltem Amador.

Xavier Amador

Primer s'ha de construïr la instal·lació

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Amador també ha avançat a Cugat.cat que l'avantprojecte del camp de rugbi està gairebé acabat i que en breu es presentarà. Un cop es conegui el projecte, la Generalitat aportarà el milió i mig d'euros per a la construcció d'un camp de rugbi i les pistes d'atletisme al seu voltant.