Temporada nova, junta nova

El CRSC canvia la junta

Rugbi

Publicat el 27/jul/09 per Mireia Puente

El Club Rugby Sant Cugat reestructura la seva junta directiva per donar-li l'empenta i la velocitat que necessita l'entitat. El canvi arriba en el tercer any de Joan Pradas com a president, després de creure que l'antiga junta no estava rendint tot el que l'entitat esperava.

Des de l'arribada a la presidència de Joan Pradas, ara fa tres anys, aquesta és la reestructuració més important que ha fet l'entitat per donar-li l'empenta que necessita per complir tots els seus objectius de creixement i consolidació.

L'entitat ha creat tres nous càrrecs per formar una junta més completa. L'expresident del CRSC, Eduardo Forman, ocuparà el càrrec de vicepresident; el Director Esportiu, serà Xavier Gómez; i la Comissió de Comunicació serà dirigida per Robert Savé.

Però aquests no han estat els únics canvis. Camil Pujol, fins ara secretari del club, cedeix el seu càrrec a Leandro Berasategui, que també s'encarregarà de la secció d'escoles substituint a Santiago Arandiga.

Pel que fa a la secció sènior, Francesc Godàs dóna pas a Sergi Derqui i Manel Granell, serà el nou encarregat de conduir la secció de competició, fins ara dirigida per Jaume Pla. Aquestes tres seccions seran coordinades pel Director Esportiu, Xavier Gómez.

Per últim, Javier Vallbona s'afegeix a la junta del CRSC per ajudar a Carme Baró com a vocals, i Ignacio Cucurull seguirà amb la seva tasca de tesorer.

El president del Club Rugby Sant Cugat, Joan Pradas, espera que aquest canvi sigui un impuls.

Joan Pradas

Havíem perdut velocitat per diverses causes. Hi havia feina que no sortia i no estavem donant el rendiment que volíem. Esperem guanyar velocitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






La nova junta ja s'ha posat a treballar per preparar la temporada vinent.