Dos partits per començar

El CRSC afronta la temporada amb molta motivació.

Rugbi

Publicat el 19/set/09 per Pedro Miserachs

El sènior masculí del Club Rugbi Sant Cugat afronta aquest cap de setmana els primers partits de la temporada. Avui primer amistós contra el Torroella i diumenge primer partit oficial contra el Poble Nou, un matx corresponent a la Copa Catalana.

Després d'unes setmanes d'entrenaments i concentracions, el Club Rugbi Sant Cugat s'estrena contra el Torroella aquesta tarda a les sis (18:00h) en el camp de l'equip torroellenc. El partit servirà per provar els nous integrants de l'equip santcugatenc que ha patit poques baixes però significatives com la del capità Sergi Lafuente, lesionat, i de Nicolàs Gómez, fitxat per l'Universidad de Vigo. Per contra, a la plantilla s'han incorporat vuit jugadors nous.

L'entrenador del Club Rugbi Sant Cugat, Diego Fucks, valora molt positivament el treball de tot l'equip en la pretemporada.

Diego Fucks

Estem molt il·lusionats i amb moltes ganes. En general tots hem treballat molt bé. Dimarts portem un àrbitre perquè ens expliqui les noves regles de joc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Demà a les dotze del migdia (12:00h), els santcugatencs afronten a La Guinadera el seu primer partit oficial de la temporada en la Copa Catalana. El rival serà el Poble Nou.