Amb el cap a una altra banda

L'Hercesa ja sap què és enfrontar-se al CRSC

Rugbi

Publicat el 4/mar/11 per Axel Camarasa

El Club Rugby Sant Cugat (CRSC) afronta l'última jornada de lliga davant el CEU amb la ment posada a la fase d'ascens a Divisió d'Honor B. Els santcugatencs són matemàticament segons de grup i aprofitaran per fer proves de cara al partit que els ha de permetre pujar de categoria. El CEU, de la seva banda, tampoc s'hi juga res, és cuer i sense opcions de salvació.

El CEU ha perdut la categoria mentre els santcugatencs arriben amb els deures fets. És per això que aprofitaran per experimentar algunes coses per poder-les aplicar durant la fase d'ascens a Divisió d'Honor B. El tècnic de l'equip, Jordi Justícia, explica que fins el dia del transcendental partit farà proves.

Jordi Justícia

Estem provant jugadors i coses noves que no hem tingut temps a fer. Aprofitarem les tres setmanes que queden fins al partit per provar coses.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El matx entre el CRSC i el CEU serà diumenge a dos quarts d'una del migdia. El CRSC sabrà el rival de la fase d'ascens el dilluns. Serà un dels tres campions dels altres grups: La Corunya, l'Hercesa o el Santander.