Partit de qualitat en l'inici de Primera Nacional

Els santcugatencs inicien la temporada aquest diumenge

Rugbi

Publicat el 15/oct/11 per Carlos Catalán

El conjunt sènior del Club Rugby Sant Cugat inicia la nova temporada a Primera Nacional Catalana amb la visita de la Santboiana B diumenge a dos quarts d'una del migdia. Aquests dos conjunts tenen com a objectiu disputar la promoció d'ascens i són dels dos conjunts més potents de la categoria.

Els santcugatencs disputaran el primer partit de la temporada davant un dels rivals més potents de la categoria, el filial de la Santboiana. L'objectiu dels blau-i-negres és el mateix de la temporada passada: aconseguir la promoció d'ascens. Les tres incorporacions que els santcugatencs han fet durant l'estiu ajudaran a lluitar per assolir l'objectiu de l'entitat.

L'entrenador del Club Rugby Sant Cugat, Jordi Justícia, assegura que la Santboiana B és un rival molt fort i que ambdós conjunts lluitaran per entrar a la fase de promoció d'ascens.

Jordi Justícia

Esperem un primer partit de temporada molt dur. És un rival, que igual que nosaltres, aspira a finalitzar en els llocs capdavanters de la classificació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Diumenge a dos quarts d'una del migdia es disputa el matx entre el Club Rugby Sant Cugat i el filial de la Santboiana al camp de la Guinardera.