El Club Rugby Sant Cugat passa per sobre de l'Ibiza Rugby Club a domicili

Imatge d'arxiu del Club Rugby Sant Cugat

Rugbi

Publicat el 3/des/11 per Dani Aguilà

El Club Rugby Sant Cugat apallissa l'Ibiza Rugby Club (0-35) i suma la segona victòria consecutiva al grup C de Primera Nacional. Els de Jordi Justícia han demostrat perquè són un dels clars candidats a l'ascens contra un conjunt de mitja taula. Els santcugatencs no han rebut cap punt en contra per primera vegada a la temporada.

La primera meitat ja ha demostrat la diferència entre els dos conjunts. Els de Justícia han patit el joc dur visitant als primers compassos del partit, i s'han sobreposat a l'agressivitat dels eivissencs per posar un contundent 0 a 28 al descans. A la segona part el Club Rugby Sant Cugat ha continuat imposant la seva superioritat i ha ampliat la pallisa fins a 35 punts. El tècnic santcugatenc, Jordi Justícia, ha destacat la defensa del seu equip.

jordi justicia

Sobretot és bo mantenir el marcador a zero. Sempre que es viatja es vol fer el millor possible.

Amb aquesta victòria els blau-i-negres segueixen entre les primeres posicions del grup C de Primera Nacional. A la següent jornada els de Justícia reben el Poble Nou Enginyers.