El Club Rugby Sant Cugat espera fer bo el resultat de l'anada i tornar d'Avilés amb l'ascens

Tot de cara per als santcugatencs

Rugbi

Publicat el 20/abr/12 per Pedro Miserachs

El Club Rugby Sant Cugat juga contra el Belenos aquest dissabte a les dotze del migdia la tornada de l'eliminatòria d'ascens a Divisió d'Honor B amb un resultat favorable de l'anada de 31 a 12. Els santcugatencs esperen mantenir la renda i millorar el seu joc respecte el partit disputat a La Guinardera. Mira el resum del partit d'anada

El Club Rugby Sant Cugat ho té tot de cara per aconseguir un ascens que es resisteix des de fa unes temporades. I ho pot aconseguir en un camp on en l'única visita que han fet fins el moment va aconseguir la victòria 22-32 l'any 2008. Una victòria que va deixar mal gust de boca ja que no va servir per aconseguir l'ascens, però que demostra que és un camp on es pot guanyar.

Un victòria que no és imprescindible per pujar de categoria, ja que els santcugatencs viatgen a Avilés amb una renda de 19 punts. Tot i l'avantatge, l'entrenador del conjunt santcugatenc, Jordi Justícia, anirà a per totes contra un rival que defineix així.

Jordi Justicia

És un rival que a l'anada va anar de menys a més i ens va posar dificultats. Són un equip molt pesat i que donarà problemes a pilota parada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El matx decisiu de la temporada per als santcugatencs es disputa aquest dissabte a les dotze del migdia a l'estadi Santa Bárbara d'Avilés. Els santcugatencs tenen els dubtes de Mauri, Iñaki, Nico i Darío.