Losada i Gómez deixen la porta oberta a un possible retorn al Club Rugby Sant Cugat

Joan Losada i Pol Gómez

Rugbi

Publicat el 29/mai/12 per Axel Camarasa / Jordi Foix

Els jugadors del FC Barcelona i Universidade de Vigo, Joan Losada i Pol Gómez, asseguren a Cugat.cat que no descarten tornar a la disciplina del Club Rugby Sant Cugat la temporada vinent. Losada va marxar l'any passat per poder jugar a Divisió d'Honor B, però l'ascens del conjunt santcugatenc a la categoria de plata fa que no tanqui la porta a un possible retorn. De la seva banda, Pol Gómez, que enguany ha jugat a la màxima divisió estatal amb l'Universidade de Vigo, tampoc rebutja el seu retorn al club santcugatenc, tot i que no descarta d'altres clubs.

Després de set anys vinculat al Club Rugby Sant Cugat Joan Losada va decidir provar sort amb el FC Barcelona a la Divisió B. Enguany, el conjunt blaugrana ha finalitzat en 6a posició de la fase regular, fruit de cinc victòries i nou derrotes. El santcugatenc valora com a satisfactòria la seva primera temporada a l'entitat.



Joan Losada

Molt bé, encara sóc juvenil i estic jugant al primer equip. He pogut jugar al primer equip i he après bastant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'ascens del Club Rugby Sant Cugat a Divisió d'Honor B fa que l'equip militi a la mateixa categoria que el FC Barcelona, amb el qual es podria enfrontar si s'enquadren en el mateix grup. Respecte a un possible retorn, Losada no ho descarta i assegura que, si no és la temporada vinent, algun dia tornarà.

Joan Losada

La possibilitat de tornar sempre hi és perquè és el meu club d'origen. De cara a l'any que ve encara ho estic pensant però és una possibilitat. No tanco la porta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




De la seva banda, l'altre jugador que l'any passat va marxar del Club Rugby Sant Cugat a una categoria millor va ser Pol Gómez, que aquesta temporada ha finalitzat en 9a posició a la Divisió d'Honor amb la Universidade de Vigo. Gómez tampoc descarta tornar al Club Rugby Sant Cugat després de l'ascens a Divisió d'Honor B. El santcugatenc torna a Catalunya per finalitzar la carrera de Ciències Biomèdiques. De fet, segons explica a aquest mitjà, la seva intenció és jugar la propera temporada amb el Rugby Sant Cugat, tot i que encara no té la decisió presa al 100%.

Pol Gómez

La meva intenció és tonar a Sant Cugat però no ho tinc del tot decidit. Haig d'estudiar a Barcelona i m'haig de quedar per aquí. Els propers dos o tres anys toca quedar-se per aquí.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Un cop acabi la carrera universitària a Gómez li agradaria tornar a tenir una experiència fora de Catalunya. Tot i que a Vigo té les portes obertes, potser li agradaria un altre destí. Pel que fa a Joan Losada, es concentra aquest divendres amb la selecció espanyola per disputar un torneig universitari a Benidorm.