Més de 300 nens i nenes participen en el 25 aniversari del Club Rugby Sant Cugat

Rugbi

Publicat el 26/mai/12 per Pedro Miserachs

El Club Rugby Sant Cugat continua amb la celebració dels actes del seu 25è aniversari amb una trobada entre els seus equips de l'Escola de Rugby del Vallès i un convidat de luxe, el Ribesaltes francès. Els diferents equips del club santcugatenc, des dels més petits fins els cadets, han mesurat les seves forces contra els francesos demostrant tenir un nivell de joc similar.

Més de 300 nens i nenes des de categoria sub 8 fins a cadets s'han aplegat a la Guinardera per celebrar el 25è aniversari del Club Rugby Sant Cugat. L'acte ha tingut com a convidat el Ribesaltes de la Catalunya Nord, que ha demostrat l'alt nivell existent en aquest esport a França.

Des de les nou del matí fins a les cinc de la tarda els assistents a la Guinardera han vist com els diferents equips del Club Rugby Sant Cugat han donat la cara davant un Ribesaltes superior, que ha comprovat de primera mà, però, l'alt nivell del rugby santcugatenc.

El coordinador de trobades del Club Rugby Sant Cugat, Xavier Picó, comenta les conclusions positives que es poden treure d'enfrontar-se contra equips de nivell superior com és el cas del Ribesaltes.

Xavi Picó

Els francesos tenen un nivell superior, però hem aguantat el tipus contra ells. Estem molt contents del nostre nivell, equiparable al dels francesos.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'acte, emmarcat dins el 25è aniversari del Club Rugby Sant Cugat, pot servir per establir un vincle d'agermanament entre els santcugatencs i el Ribesaltes.