El Rugby Sant Cugat derrota el BUC amb una gran línia ofensiva

Rugbi

Publicat el 24/nov/12 per Pedro Miserachs

El Club Rugby Sant Cugat guanya contundentment contra el BUC (43-17) a la 6a jornada del grup 1 de Divisió d'Honor B. L'entrenador del Rugby Sant Cugat, Jordi Justícia destaca el treball ofensiu del seu equip, però lamenta les errades en defensa. Amb els cinc punts del bonus d'atac, els santcugatencs ocupen la segona plaça per darrera de l'Oviedo.

Gran victòria del Club Rugby Sant Cugat que, tot i les baixes de Pau, Iñaki, Leo o Pol Pla, han sabut imposar-se a un BUC molt fluix en defensa. Ja en el primer temps el matx s'ha posat molt de cara per als santcugatencs amb marques d'Albert Casorrán, Juan Sorrequieta, Joan Losada i Perico. Els visitants han fet dues marques i només en els primers minuts han plantat cara als homes de Jordi Justícia. El primer temps ha finalitzat amb un marcador favorable per als santcugatencs (26-12).

El segon temps ha estat encara més clar pel CR Sant Cugat que ha estat molt encertat en atac, tot i que ha tingut algunes llacunes defensives. Juan Sorrequieta, Axel i Bruno Granell han estat els anotadors en un matx en què l'equip santcugatenc no ha estat tan efectiu en els xuts a pals, amb Jordi Segura i Bruno Granell com a xutadors. Al final victòria clara per als locals que se situen segons amb 20 punts.

Tot i la victòria, el tècnic del Club Rugby Sant Cugat, Jordi Justícia, creu que el seu equip encara té moltes coses a millorar.

Jordi Justicia

No ha estat per les baixes, crec que no hem estat prou concentrats en defensa. En canvi en atac hem estat molt bé.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La següent setmana els santcugatencs visiten el camp del cuer, el Durango.