Ian Schofield jugarà amb la selecció espanyola sub 18 l'Europeu de França

Ian Schofield jugarà amb la selecció espanyola per disputar l'Europeu sub 18 / Font: Ian Schofield

Rugbi

Publicat el 14/mar/13 per Jordi Foix

El jugador del Club Rugby Sant Cugat Ian Schofield disputarà l'Europeu sub 18 de França amb la selecció espanyola. En una entrevista a Cugat.cat Schofield ha declarat que li ha sorprès estar en la llista final del seleccionador Juan Carlos Pérez i veu el combinat estatal com un dels favorits per endur-se el títol. El blau-i-negre es concentrarà amb la selecció aquest divendres per disputar l'últim amistós contra la selecció de Galícia sub 20 aquest diumenge.

Gran notícia per al jugador del Club Rugby Sant Cugat Ian Schofield que no esperava estar en la llista per a disputar l'Europeu sub 18. La selecció dirigida per Juan Carlos Pérez es concentrarà des d'aquest cap de setmana fins dijous de la setmana vinent a Pontevedra on jugarà l'últim amistós contra la selecció de Galícia sub 20. Aquest partit servirà per preparar el debut a l'Europeu davant Suècia. Després del partit contra els suecs, Espanya, que lluitarà per ascendir a la Divisió d'Elit, s'enfrontarà a semifinals contra Alemanya o República Txeca. El jugador del Club Rugby Sant Cugat Ian Schofield creu que la selecció té opcions d'aconseguir l'Europeu.

Ian Schofield

Tenim opcions. Tenim un molt bon equip i hem guanyar l'Europeu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



D'altra banda, Schofield, que jugarà per primer cop l'Europeu amb la selecció, ha reconegut que la notícia el va sorprendre perquè no s'esperava aquesta convocatòria.

Ian Schofield

Van trucar al meu pare i ell em va avisar. No esperava la convocatòria i la veritat és que estic molt content.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Ian Schofield és un jugador que recupera moltes pilotes i que destaca per la seva tasca defensiva.