Club Rugby Sant Cugat i Jordi Justícia renoven la seva relació un any més

Jordi Justícia, un any més / Font: Ferran de la Roza

Rugbi

Publicat el 3/mai/13 per Dani Aguilà

El Club Rugby Sant Cugat i l'actual entrenador del primer equip, Jordi Justícia, han acordat la renovació del tècnic per la temporada que ve. I ho han fet amb un objectiu clar, la lluita per a l'ascens a la Divisió d'Honor, màxima categoria estatal del rugbi. El director esportiu de l'entitat, Xavier Gómez, ha confirmat l'acord a Cugat.cat i s'ha mostrat ambiciós de cara al projecte que ambdues parts poden protagonitzar.

El Club Rugby Sant Cugat es troba en el moment més dolç de la seva història. Com a mínim, pel que fa el seu primer equip. I és que a la primera participació a la història de l'entitat a la Divisió d'Honor B, els santcugatencs han sorprès tothom classificant-ser per la fase d'ascens a Divisió d'Honor, mèrit que ha corroborat una gran temporada regular, en què s'han trobat pràcticament en totes les jornades a les posicions capdavanteres. L'artífex, per molts, d'aquesta fita té nom i cognom. Més enllà, evidentment, del talent dels jugadors, Jordi Justícia ha guiat l'equip des de Primera Nacional a lluitar per ser el segon equip català de Divisió d'Honor, on hagués acompanyat la Santboiana. És per tot això que el club no ha dubtat que qui ha de seguir amb l'ambiciós projecte que vol dur el rugbi santcugatenc a l'elit espanyola ha de ser Justícia, motiu pel qual, com assegura Xavier Gómez, s'ha renovat l'entrenador. Gómez explica que l'acord ha estat total.

Xavier Gómez

El club havia manifestat la seva intenció, i el Jordi també. Hem parlat les dues parts, tots dos era el que desitjàvem i s'ha arribat a un acord.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Dos elements d'una equació triomfal, i és que des de l'arribada de Jordi Justícia a la banqueta santcugatenca, l'estiu de 2010, el treball iniciat anys enrere per Diego Fucks, l'anterior tècnic, s'ha vist culminat en un somni que el Club Rugby Sant Cugat és cada vegada més a prop de complir. El paper dels de Justícia per la temporada que ve és, per Xavier Gómez, clara.

Xavier Gómez

Esportivament, la nostra idea i dels tècnics i jugadors és de continuar amb la mateixa ambició. A la propera serem l'equip a batre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Ara cal definir la plantilla i veure si canvia molt l'estructura de l'equip o si es manté l'esquelet d'un conjunt victoriós aquest curs.