La junta directiva del Rugby Sant Cugat dimiteix en bloc

Joan Pradas el dia del comiat com a jugador de Mauri Benito

Rugbi

Publicat el 7/jul/13 per Alex Fàbrega

La junta directiva del Club Rugby Sant Cugat amb el president Joan Pradas al capdavant dimiteix de les seves funcions. A l'òrgan directiu del club santcugatenc encara li quedaven tres anys més de mandat, però ho deixa per permetre l'entrada d''aire fresc', segons Pradas. Encara no s'ha concretat un calendari per a les eleccions, tot i que tot apunta que es convocaran al juliol o al setembre. De moment, només el fins ara vicepresident econòmic i exjugador del club, Mauri Benito, ha mostrat la seva intenció de presentar-se.

Joan Pradas tanca la seva presidència al capdavant del Club Rugby Sant Cugat després de set anys i sorprenent gran part dels socis de l'entitat. En el sopar de comiat de temporada del conjunt santcugatenc, el fins aleshores president es va dirigir als presents per comunicar la noticia. Pradas va complir el seu primer mandat de quatre anys, va ser reelegit i tot just feia el tercer dels sis que disposava ara després del canvi d'estatuts. El ja expresident del club explica que la junta se sentia anquilosada i li faltava empenta per emprendre nous reptes, però que la situació del club és bona i és el millor moment per deixar entrar gent nova.

Joan Pradas

Ens hem adonat que estàvem anquilosats i que ens faltava empenta per empendre nous reptes. Deixem les coses ben fetes i permetem entrar a gent nova.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pradas té la intenció de convocar les eleccions el més aviat possible i si es pot les farà aquest juliol. D'altra banda, però, l'únic que ha manifestat la seva intenció de presentar-se a les eleccions és Mauri Benito que considera millor fer-les al setembre per tenir temps de fer bé les coses. Benito formava part de la junta directiva de Pradas sent el vicepresident econòmic i és un home fort del club que ha estat jugant fins el final d'aquesta temporada amb el primer equip. Amb poc temps de reacció des de l'anunci de la dimissió de Pradas, Benito encara no ha pogut formar equip, però sap que té molts suports des de dins del club.

Mauri Benito

Hi ha alguns noms que són molt fidels a mi. Després que el Joan dimitís, gent molt vàlida es va acostar a mi per comptar amb ells.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Fins que no es produeixin les eleccions la junta gestora dirigirà el club mitjançant Xavier Gómez, Carles Pla i Maria Teixidó.