El Rugby Sant Cugat tindrà un mes i mig per preparar l'inici de temporada

Els santcugatencs estan planificant la temporada

Rugbi

Publicat el 21/jul/13 per Pedro Miserachs

El Club Rugby Sant Cugat iniciarà la pretemporada el 26 d'agost, tot i que durant les vacances els jugadors estan duent a terme un pla especial d'entrenament gràcies a l'acord al qual l'entitat ha arribat amb el gimnàs Well Centre de Barcelona. D'altra banda, el conjunt santcugatenc ja té dos amistosos preparats per tastar el nivell dels seus jugadors, el 8 i 15 de setembre, contra BUC i FC Barcelona.

Un més i mig tindrà el Club Rugby Sant Cugat per posar-se a punt per a l'inici de la Divisió d'Honor B. A més dels entrenaments que començaran el 26 d'agost i alguns amistosos ja tancats, els jugadors del club santcugatenc tindran el suport d'un entrenador personal des del gimnàs barceloní Well Centre. Un entrenador que els ajudarà en la faceta esportiva i nutricional durant tota la temporada. El tècnic del Club Rugby Sant Cugat, Jordi Justícia, explica quina és la tasca principal d'aquest entrenador personal.

Jordi Justícia

Cada jugador té un pla d'estiu i hem aconseguit un acord amb el gimnàs Well que portarà la preparació física de cada jugador durant tot l'any.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Amb la incorporació del fijià Joji Wasigitoni i el retorn d'Iñaki Berasategui, el club santcugatenc continua buscant més reforços que ajudin a completar la plantilla.