El Rugby Sant Cugat supera el BUC però mostra poc ritme en l'estrena

Rugbi

Publicat el 19/oct/13 per Pedro Miserachs

El Club Rugby Sant Cugat inicia amb una victòria la temporada a la Divisió d'Honor B superant el BUC (39-17) a la segona jornada de competició. Ni santcugatencs ni barcelonins han fet un bon partit, amb un joc molt travat i sense continuïtat que s'ha decidit de banda del Rugby Sant Cugat gràcies a un major encert en les marques.

Partit amb moltes impresicions entre el Club Rugby Sant Cugat i el BUC que ha acabat amb un victòria clara dels santcugatencs que han sumat a més un punt de bonus ofensiu. Axel en dues ocasions, Daniele, Bruno Granell i Pol Pla han estat els anotadors de les cinc marques santcugatenques, mentre que Iñaki Berasategi s'ha mostrat com sempre molt segur en el xut a pals. El primer temps ja ha finalitzat amb un marcador favorable als santcugatencs que s'imposaven (20-6). Però el matx, al marge de la victòria no ha estat gens vistós, a vegades per impresicions dels jugadors i d'altres per un arbitratge molt rigorós que ha aturat el matx continuament.

L'entrenador del Club Rugby Sant Cugat, Jordi Justícia, destaca per sobre de tot la victòria, tot i el mal joc del seu equip.

Jordi Justicia

El millor del partit d'avui és la victòria i ens queda molt a millorar. Feia tres setmanes que no jugàvem i ho hem notat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La següent setmana els santcugatencs juguen contra Tecnidex València.