El Rugby Sant Cugat rep les Abelles amb la mirada posada en el play-off

Imatge d'arxiu del Club Rugby Sant Cugat

Rugbi

Publicat el 14/mar/14 per Pedro Miserachs

El Club Rugby Sant Cugat rep aquest dissabte a les quatre de la tarda les Abelles de València a la 16a jornada de la Divisió d'Honor B. Les Abelles són quarts i, ara per ara, un rival directe per als santcugatencs que no poden fallar si volen estar entre els dos primers classificats, llocs que ocupen ara mateix la Vila amb 51 punts i el FC Barcelona amb 48, els mateixos que els de Jordi Justícia, que són tercers.

A poc a poc, s'apropa el final de la fase regular de la lliga i els errors es paguen cruelment. La derrota al camp del Barça va relegar els santcugatencs del segon lloc al tercer, i en conseqüència a quedar fora de la zona de play-off d'ascens. Resten tres jornades en què els santcugatencs encara depenen d'ells mateixos per poder lluitar per pujar de categoria.

Aquest dissabte arriben les Abelles, que amb 42 punts, apuren les darreres opcions que tenen d'arribar al play-off. Un les Abelles que a l'anada va caure contundentment contra els santcugatencs per 18 a 45, però que a poc a poc han anant escalant posicions a la classificació.

El jugador del Club Rugby Sant Cugat, Bruno Granell, destaca la potència de la davantera de les Abelles.

Bruno Granell

Ells vénen amb moltes ganes i tenen una davantera molt potent, que potser és el nostre punt més fluix.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El matx es disputa a la Guinardera amb la baixa de Luca per sanció.