El Rugby Sant Cugat disputarà la final per pujar a Divisió d'Honor

Rugbi

Publicat el 18/mai/14 per Pedro Miserachs

El Rugby Sant Cugat guanya (3-16) al camp del Bera Bera i disputarà la final de la Divisió d'Honor contra el FC Barcelona. Els de Jordi Justícia han marxat al descans perdent per 3 a 0 i han remuntat en un segon temps brillant. Fonts de la federació catalana de rugbi han assegurat a Cugat.cat que la final es disputarà a la Foixarda encara sense data.

El partit ha estat molt igualat en el primer temps, amb tots dos conjunts esperant alguna errada del rival per avançar-se en el marcador. Els donostiarres han tingut diversos xuts a pals que no han aprofitat, excepte un a les acaballes de la primera meitat que sí han transformat. D'aquesta manera s'ha arribat al descans amb un avantatge de 3-0 pel Bera Bera.

A la represa els santcugatencs han empatat ràpidament el matx amb un xut a pals d'Iñaki i, seguidament, Juan Sorrequieta ha fet la marca que donava la tranquil·litat als catalans amb la transformació posterior d'Iñaki. Els homes de Jordi Justícia han passat a controlar el partit i han anat ampliant el marcador amb xuts a pals de Berasategi per acabar guanyant 3 a 16. Al final del partit, deliri de la cinquantena d'aficionats del Club Rugby Sant Cugat que s'han despalaçat fins a Donosti per donar suport a l'equip. El president del Rugby Sant Cugat, Mauri Benito, ha assegurat emocionat que es tractava del partit més important de la història per aquesta institució.

Mauri Benito

Tenir l'oportunitat de pujar a Divisió d'Honor és la culminació del projecte de molts anys.

La setmana que ve es disputarà la final de la Divisió d'Honor entre el FC Barcelona -botxí dels santcugatencs en els cincs darrers enfrontaments- i el Rugby Sant Cugat. Segons ha assegurat la federació catalana de rugbi el partit es jugarà a la Foixarda. Tots dos equips estan a l'espera de saber quin dia es disputarà el matx.