Tennis: Robredo, únic tennista català a la final de la Copa Davis

Tennis

Publicat el 10/nov/04 per Carme Reverte

L'olotí resident al CAR de Sant Cugat, Tommy Robredo, és l'únic català en l'equip espanyol de Copa Davis, que disputarà la final el pròxim mes de desembre. Moyà, Ferrero i Nadal completen el combinat estatal que jugarà a Sevilla davant l'equip dels Estats Units.


L'equip espanyol afrontarà del 3 al 5 de desembre la seva cinquena final en aquesta competició, que enguany tindrà com escenari l'estadi olímpic de la Cartoixa a Sevilla.
L'equip integrat per Carles Moyà, Tommy Robredo, Juan Carlos Ferrero i Rafa Nadal és el mateix que ja va disputar les dues últimes eliminatòries contra Holanda i França.

L'equip nord-americà podria anunciar demà quins seran els jugadors amb què competirà en aquesta final. Les opcions passen per un combinat integrat per Roddick, Fish i els germans Bryan, actualment la segona parella mundial en dobles.

La federació espanyola de tennis posarà a la venda unes 5 mil entrades, abonaments que serviran pels 3 dies de competició. L'organització calcula que podran seguir en directe aquesta final uns 23 mil espectadors, per això s'acondicionaran unes graderies suplementàries amb capacitat per a 5 mil persones.