Valldoreix torna a vibrar amb el torneig Rafa Nadal

Està previst que reuneixi més de 500 jugadors de tot l'Estat espanyol


  • Comparteix:

D'esq. a dreta. Ramon Segura (vocal esports EMD) Joan Carles Pradell (president del club), Juanjo Cortés (president EMD), Roger Badia (dir. Tècnic de BTT) i José Francisco Fernández (dir. Rafa Nadal Tour) / Foto: EMD Valldoreix

D'esq. a dreta. Ramon Segura (vocal esports EMD) Joan Carles Pradell (president del club), Juanjo Cortés (president EMD), Roger Badia (dir. Tècnic de BTT) i José Francisco Fernández (dir. Rafa Nadal Tour) / Foto: EMD Valldoreix

El torneig Rafa Nadal torna a Valldoreix per la seva onzena edició. El Club Esportiu Valldoreix tornarà acollir un any més, la tercera prova del torneig que tindrà lloc per Setmana Santa, del 22 fins al 30 de març. Està previst que reuneixi més de 500 jugadors de tot l'Estat espanyol.

La presentació del torneig d'aquest any s'ha celebrat aquest dimecres al Club Esportiu de Valldoreix i ha comptat amb la presència del director esportiu del club, Roger Badia; el president del club, Joan Carles Pradell; el president de l'EMD, Juanjo Cortés; el vocal d'Esports de l'EMD, Ramon Segura, i el director Rafa Nadal Tour, José Francisco Fernández.

El torneig inclou les categories sub-12, sub-14 i sub-16, tant masculines com femenines i, com l'any passat, també hi haurà un campionat júnior. Valldoreix es considera un referent en el món del tenis des dels anys trenta quan va tenir la primera pista d'aquest esport de tota la comarca, segons els assistents.

Aquesta competició està molt compromesa amb els valors de l'esportivitat com són el compromís, la fraternitat i l'esforç. Per això, es fan activitats extraordinàries amb l'objectiu de potenciar-los.

Roger Badia ha recordat que el primer torneig Rafa Nadal es va fer en el club esportiu Valldoreix fa 11 anys, i des d'aleshores, ha augmentat el nombre de clubs que s'han incorporat en el circuit fins a arribar a estar en vuit ciutats.


Roger Badia

El primer torneig Rafa Nadal es va fer en el club esportiu valldoreix fa 11 anys. Des d'aleshores que ha augmentat el nombre de clubs que s'han incorporat en el circuit fins a arribar a estar a vuit ciutats



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.