El Rafa Nadal Tour fa parada de nou a Valldoreix

El Club Esportiu Valldoreix acollirà la tercera prova del circuit, que suma ja 10 edicions

Un moment de la presentació / Foto: EMD Valldoreix

Tennis

Publicat el 17/mar/23 per Redacció

Valldoreix es prepara per rebre la tercera prova del circuit Rafa Nadal de tenis. La competició, que celebra la 10a edició, s'acollirà al Club Esportiu Valldoreix del 31 de març al 8 d'abril, amb més de 600 participants de les categories cadet, infantil i aleví, tant masculí com femení.

La presentació de la prova ha tingut lloc aquest divendres a les instal·lacions del club valldoreixenc. Hi han particpat el responsable de l'àrea de tenis del CE Valldoreix, Enric Galan; el president de l'entitat, Joan Carles Pradell; el director esportiu, Roger Badia; el vocal d'Esports de l'EMD de Valldoreix, Bernat Gisbert; i el director del circuit Rafa Nadal, JF Fernández. Tots ells han coincidit a assenyalar la importància que la iniciativa arriba a la 10a edició i que el CE Valldoreix hi ha estat vinculat des dels inicis.

La fase prèvia per a les categories sub-12 i sub-14 tindrà lloc del 31 de març al 2 d'abril, i la final serà del 3 al 8 d'abril. En la categoria sub-16, la prèvia serà el 2 d'abril i la final del 3 al 8 d'abril.