Tommy Robredo i Feliciano López, determinants

Foto: (www.tommy-robredo.com)

Tennis

Publicat el 12/feb/08 per Xavi Purcalla

Els tennistes residents a Sant Cugat, Feliciano López i Tommy Robredo, contribueixen a la victòria d'Espanya davant Perú als vuitens de final de la Copa Davis. La propera cita del combinat espanyol serà davant d'Alemanya de l'11 al 13 d'abril a terres germàniques.

L'equip espanyol de la Copa Davis, amb Feliciano López i Tommy Robredo al capdavant, tomba el combinat peruà i ja és als quarts de final d'aquesta prestigiosa competició. Els espanyols, capitanejats per Emilio Sánchez Vicario, arribaven a terres sudamericanes amb el paper de favorits i no han decebut.
El tennista murcià Nicolás Almagro va donar el primer punt als espanyols. Robredo, en el segon partit, va tombar Iván Miranda en 3 sets, 6-2 6-3 6-3, i va deixar el 2 a 0 al marcador. La parella de dobles formada per Feliciano López i Fernando Verdasco va sentenciar l'eliminatòria amb el 3 a 0 després de tombar a Horna i Miranda per 6-3, 6-4 i 7-6 . Robredo va guanyar el quart partit davant Echazu per 6-4 i 6-1 i de nou Almagro va col·locar el 5 a 0 final.

La propera cita del combinat espanyol serà davant d'Alemanya a mitjans d'abril. Tot sembla indicar la presència a la convocatòria de Robredo; la de Feliciano López, en canvi, és dubtosa. La participació dels tennistes espanyols al Masters de Miami, cinc dies abans de la competició, i la posterior gira de terra batuda, seran determinants per decidir quins tennistes formen part del combinat espanyol.