Fi de trajecte

Tennis

Publicat el 31/jul/08 per Pedro Miserachs

Tommy Robredo cau a segona ronda del torneig de Cincinnati contra el suec Robin Soderling per 7-6 i 6-4. Ara, el tennista resident a Sant Cugat, marxarà cap a Pequin per disputar els Jocs Olímpics.

No ha pogut ser. Amb un ull possat ja en els Jocs Olímpics que comencen d'aquí a una setmana, el tennista resident a Sant Cugat Tommy Robredo cau a la segona ronda del torneig de Cincinnati en perdre en dos sets contra el suec Robin Soderling. Un partit força disputat, en el que Robredo va caure en el primer set en el tie break, i en el segon set per un ajustat 6-4.

Després de vencer en primera ronda al nordamericà Mardy Fish, Robredo va caure un altre cop, com al torneig de Toronto, en aquesta segona ronda que sembla que se li resisteix aquesta temporada. La sort que va tenir al torneig de Bastad, primer triomf de la temporada, no l'ha acompanyat a terres americanes.

Robredo espera que aquesta sort lo canviï als Jocs Olímpics, on té moltes opcions de medalla en els dobles, on fa parella amb Rafa Nadal. Tot i que no es pot descartar que salti la sorpresa en els individuals i aconsegueixi, com a mínim, un diploma olímpic.