La cantera treu nota

Tennis

Publicat el 6/jul/09 per Pedro Miserachs

Uns 200 tennistes de les categories benjamí, aleví i infantil participen en el Circuit d'Estiu disputat a les instal·lacions de Club Esportiu Valldoreix. Un dels tennistes del club, Telmo Blakemore, en categoria infantil, s'ha proclamat campió en el grup 1 de la seva categoria.

Els assistents al Club Esportiu Valldoreix han pogut gaudir de partits de molt nivell tant en categoria masculina com femenina. El director esportiu del Club Esportiu Valldoreix Roger Badia, valora el gran paper dels tennistes del club en el torneig.

Roger Badia

Cinc dels nens del club han arribat a la final, i de l'Academia BTT, un ha guanyat en categoria infantil, per això el balanç és molt positiu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En categoria infantil, Telmo Blakemore del Club Esportiu Valldoreix s'ha proclamat campió del grup 1 en vèncer a Gerard Puig per 6 a 3 i 6 a 4. Oriol Valero s'ha proclamat campió del grup 2 superant a Pol Ruiz per 6 a 2 i 6 a 1.Laura Heis s'ha impossat a Georgina Morral per 6 a 2 i 6 a 2 a la final femenina.

Pel que fa els alevins, en el grup 1, Pablo Casino ha guanyat la final a Sergio Franques per 6 a 2 i 6 a 4. En el grup 2, Sam Cortés ha superat a Raul Tena també per 6 a 4 i 6 a 2. En el quadre femení, Laura Ballesteros ha superat còmodament a Alba Salinas per 6 a 0 i 6 a 1.

Pels més petits, els benjamins, en categoria masculina grup 1 s'ha imposat Álvaro Ruiz-Cotorro a Hugo Franqués per 6 a 1 i 6 a 0. En el grup 2, Alex Tena ha superat a Marc Casasnovas a la final per 6 a 3 i 6 a 1. En categoria femenina, Esther López ha guanyat a Guiomar Maristany a la final per 6 a 1 i 6 a 1.

Aquest ha estat el torneig que tancava la temporada en el Club Esportiu Valldoreix. Fins el setembre no retornen les competicions a les seves instal·lacions.