A semifinals de la Copa Davis

Tot i perdre el seu partit, Robredo i els seus companys han passat a semifinals de la Copa Davis

Tennis

Publicat el 12/jul/09 per Pedro Miserachs

L'equip espanyol de Copa Davis capitanejat pel resident a Sant Cugat, Albert Costa, i pels tennistes residents a la nostra ciutat, Tommy Robredo i Feliciano López aconsegueixen el pas a les semifinals. Els espanyols es desfan d'Alemanya als quarts de final.

El tennista valencià, que anys enrera havia estat número 1 del món, Juan Carlos Ferrero ha fet valer la seva experiència davant un debutant Andreas Beck. Com en la resta d'enfrontaments de l'eliminatòria, el representant alemany no ha possat les coses fàcils i Ferrero s'ha hagut d'emprar a fons per tal de superar el seu rival.

Ferrero ha fet gala del seu joc impecable des del fons de la pista i amb el suport de la grada que omplia la Plaça de Toros de Puerto Banús, ha aconseguit el punt decisiu d'una l'eliminatòria, en la que han estat claus les victòries de Ferrero i Verdasco en individuals, i la de dobles del mateix Verdasco amb Feliciano López.

Ara espera Israel a semifinals. Una eliminatòria que es disputarà a Espanya del 18 al 20 de setembre, amb seu encara per determinar.