Alemanya, campiona del torneig cōnsul a Valldoreix

Tennis

Publicat el 5/set/09 per Joan Garcia

Alemanya s'imposa contundentment per 5 a 1 a Anglaterra a la final del torneig consular que s'ha disputat a les instalˇlacions del Club Esportiu Valldoreix. El president de la Federaciķ Catalana, Francesc Orriols, destaca que la nostra ciutat és el referent del tennis catalā.

8 paīssos han disputat un torneig tradicional a nivell europeu com és el consular. Alemanya, Gran Bretanya, Espanya, Itālia entre d'altres han competit en una nova ediciķ que enguany s'ha disputat al Club Esportiu Valldoreix. Alemanya ha estat la gran dominadora imposant-se a la final per 5 a 1 a Anglaterra. El president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, valora positivament l'organitzaciķ.



Joan Carles Pradell

Estem molt contents de l'organitzaciķ del torneig.

Your browser doesn’t support HTML5 audio









El regidor d'Esports, Xavier Amador, i el president de la Federaciķ Catalana de Tennis, Francesc Orriols, no s'han volgut perdre la final. Orriols destaca que la nostra ciutat és el referent del tennis catalā.

Francesc Orriols

Sant Cugat és el centre catalā del tennis.

Your browser doesn’t support HTML5 audio









La selecciķ espanyola ha quedat en cinquena posiciķ final. El Club Esportiu Valldoreix s'ha mostrat disposat a acollir una nova ediciķ d'aquest torneig.