El Club Tennis Natació Sant Cugat aposta pel seu torneig

Presentació del torneig ITF al Club Tennis Natació Sant Cugat

Tennis

Publicat el 16/oct/09 per Joan Garcia

El Club Tennis Natació Sant Cugat organitza per primer cop la 6a edició del Torneig Internacional de Tennis Sant Cugat ITF masculí i femení amb 10.000 dòlars en premis. El torneig s'inicia divendres vinent amb la fase prèvia i amb la participació assegurada dels santcugatencs Juan Lizariturri i Enric Guaita.

La presentació del Torneig Internacional de Tennis, que es disputa al Club Tennis Natació Sant Cugat, s'ha presentat aquest divendres amb una gran novetat i és que l'organització recau en l'entitat per primer cop a la història de la competició. El president de l'entitat, Lluís Jiménez, creu que aquest fet és una prova de foc pel club.

Lluís Jiménez

Estem molt satisfets d'organitzar el nostre torneig i esperem treure molt bona nota.

Your browser doesn’t support HTML5 audio










El torneig manté els 10.000 dòlars en premis tant a la categoria masculina com femenina i és puntuable pel rànquing de l'ATP i de la WTA. El directiu de la Federació Catalana de Tennis, Andrés Gimeno, creu que aquestes proves són molt importants pels tennistes més joves de Catalunya.


Andrés Gimeno

Aquestes competicions ajuden als tennistes més joves.

Your browser doesn’t support HTML5 audio









El regidor d'Esports, Xavier Amador, s'ha mostrat satisfet perquè Sant Cugat aculli un torneig d'aquest nivell i destaca la qualitat amb la que s'organitza la competició.

Xavier Amador

El Club Tennis Natació Sant Cugat ja ha demostrat que sap organitzar un gran torneig.

Your browser doesn’t support HTML5 audio










El torneig té com a patrocinadors principals Cano Catalunya- concessionari BMW, Ferroser, Meroil i Diari de Sant Cugat. La competició s'inicia divendres vinent amb la fase prèvia on els germans santcugatencs, Jacobo i Carlos González-Tarrió, buscaran accedir a la fase final i Elena Bel i Georgina Campins també intentaran assolir aquest objectiu. Els que ja tenen la presència assegurada són els tennistes locals Juan Lizariturri i Enric Guaita.