Novembre decisiu per a Robredo

Tommy Robredo ha de donar el màxim

Tennis

Publicat el 3/nov/09 per Ramon Salmurri

El tennista resident a Sant Cugat número 15 del món, Tommy Robredo, inicia avui l'Open de València davant el belga Christophe Rochus amb l'obligació de fer un bon resultat per participar al Màsters de Londres. València i París són els dos tornejos que resten a la temporada, i només els vuit primers classificats del rànquing ATP participaran a la capital anglesa.

Avui comença l'obert de València. Un torneig amb 500 punts ATP en joc i que pot determinar la classificació de Robredo per al Màsters de Londres. Ara mateix Robredo és quinzè del món, a 990 punts del vuitè, que és Fernando Verdasco.

Una setmana després, a París, el BNP Paribas ho acabarà de decidir tot. Si Robredo ha aconseguit retallar distàncies, la capital francesa serà el moment decisiu on es definiran les dues places, setè i vuitè, que aniran a Anglaterra.

Val a dir, però, que un total de 10 tennistes lluiten per les dues places que encara hi ha en joc. Per tant, el santcugatenc se les haurà de veure amb jugadors com el mateix Verdasco, Davidenko, Tsonga i Stepanek.

I tot això, pendents de la convocatòria d'Albert Costa per la final de la Copa Davis.