Puigdemasa, actual subcampió català benjamí

David Puigdemasa i Catalina Mecici

Tennis

Publicat el 4/mai/11 per Carlos Catalan

El jugador del Club Tennis Natació Sant Cugat David Puigdemasa és l'actual subcampió de Catalunya benjamí després d'arribar a la final del campionat nacional disputat aquest mes d'abril a Cornellà. D'altra banda, la jugadora aleví de l'entitat santcugatenca Catalina Mecici ha aconseguit arribar a les semifinals del Torneig Nike celebrat al Club Tennis Valldoreix.

Aquest mes d'abril ha deixat bons resultats pels jugadors de les categories inferiors del Club Tennis Natació Sant Cugat. El jove jugador benjamí David Puigdemasa va aconseguir una segona posició al Campionat de Catalunya que va tenir lloc a Cornellà. A més, la jugadora de l'entitat santcugatenca Catalina Mecici de categoria aleví ha guanyat l'Open Primavera celebrat a les instal·lacions de l'Atlètic Terrassa i també ha arribat a les semifinals del Torneig Nike disputat al Club Tennis Valldoreix.
Per tant, bons resultats dels jugadors del club santcugatenc. L'encarregat de competició del CTNSC, David Ibañez, es mostra orgullós i afirma que 'és un treball d'anys'.

David Ibañez

És un orgull. És un treball d'anys que portem fent una bona feina. Fem que el nivell de competició sigui bastant bo.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El proper 21 de maig comença el VII Torneig de pàdel La Carpa Sant Cugat a les instal·lacions del Club Tennis Natació Sant Cugat. Les inscripcions es poden fer a partir de dijous. El torneig finalitza el 29 de maig i la festa de cloenda serà el 3 de juny. L'entitat preveu una participació d'uns 200 jugadors al campionat.