Adéu a la Copa Davis

El seleccionador del combinat estatal és Albert Costa

Tennis

Publicat el 10/jul/10 per Carlos Catalan

El combinat espanyol de Copa Davis dirigit per l'extennista resident a Sant Cugat, Albert Costa, cau derrotat contra la selecció francesa per 5 a 0. D'aquesta manera la selecció espanyola no podrà repetir el títol aconseguit en 2008 i 2009 i registra el pitjor resultat en els últims 53 anys de la història del torneig.

Després de la derrota en els dobles, que posava el punt i final al combinat espanyol a la Copa Davis, aquest diumenge s'han disputat els dos darrers enfrontaments. Nicolás Almargo ha perdut davant Simon per 7/6- 7/6. L'altre individual, l'han disputat Feliciano López i el francès Benneteau, enfrontament que també ha acabat amb victòria francesa per 7/6-6/4.
Amb aquest resultat, el campió de la Copa Davis dels dos darrers anys no passa de quarts de final, després de sumar tres anys sense conèixer la derrota. La darrera va ser a l'abril del 2007 a Winston-Salem. El conjunt capitanejat per Albert Costa enregistra el pitjor resultat dels últims 53 anys, i és que des del 1957 el combinat epanyol de Copa Davis no queia eliminat havent perdut els cinc punts.