El CTNSC disputa la final del campionat català

Imatge d'arxiu del campionat estatal

Tennis

Publicat el 18/mai/11 per Carlos Catalan

El conjunt sènior masculí de més de 50 anys del Club Tennis Natació Sant Cugat (CTNSC) disputa aquest diumenge la final del Campionat de Catalunya. L'entitat santcugatenca espera continuar amb els bons resultats després que el conjunt femení de més de 30 anys aconseguís aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya.

El conjunt femení de més de 30 anys va aconseguir emportar-se la victòria a la pista de les amfitriones, el Club Tennis d'Aro.
Les categories de més de 40 i 60 anys van finalitzar com a primeres i segones classificades, respectivament, de les finals de consolació del Campionat d'Espanya disputat a Mallorca. Aquests resultats esperen seguir amb la final que es disputa diumenge a les instal·lacions del CTNSC.

El coordinador del Club Tennis Natació Sant Cugat, David Ibáñez, confia en les possibilitats del conjunt masculí al campionat català i pujar a la categoria d'or.

David Ibáñez

Tenim les nostres possibilitats i podem assolir a pujar a categoria d'or amb aquest equip.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Aquest diumenge a les nou del matí es disputa la final del Campionat de Catalunya del conjunt masculí de més de 50 anys a les instal·lacions de l'entitat santcugatenca.