Albert Costa inicia el camí cap a la segona Copa Davis com a capità espanyol

Imatge d'arxiu

Tennis

Publicat el 1/des/11 per Axel Camarasa

El santcugatenc Albert Costa dirigirà els components de la selecció espanyola de tennis que jugarà la final de la Copa Davis davant l'Argentina aquest divendres a La Cartuja de Sevilla. Rafa Nadal, Fernando Verdasco, David Ferrer i Feliciano López lluitaran per aconseguir la cinquena Davis per al combinat espanyol, la segona amb Costa com a capità.

Rafa Nadal, com a número 1 de l'equip, i David Ferrer, com a número 2, seran els jugadors que disputaran els partits individuals. La parella Fernando Verdasco-Feliciano López disputarà els dobles davant l'Argentina. Aquesta és la segona final per al capità de l'equip, l'extennista santcugatenc Albert Costa.

És la tercera final en els últims quatre anys per a Espanya, que ha guanyat les dues últimes disputades. L'any passat la victòria va ser per a la Sèrbia liderada per Djokovic, que va imposar-se a França. L'Argentina, per la seva banda, torna a una final amb ànims de venjança perquè no hi és present des de 2008, quan va perdre precisament davant Espanya a Mar del Plata.