La 6a edició del Futures ITF es queda sense tennistes de l'Academia de Tennis BTT del Valldoreix

Guanyadors de la darrera edició / Font: Federació Catalana de Tennis

Tennis

Publicat el 17/mai/12 per Jordi Foix

La 6a edició del torneig Futures ITF Trofeu Internacional de la Vila de Valldoreix es queda sense representants de l'Acadèmia de Tennis BTT del Club Esportiu Valldoreix. Després de disputar-se la fase prèvia i la primera ronda, els tennistes locals no han pogut continuar endavant en el torneig. Tot i això, durant aquests primers dies, els socis de l'entitat santcugatenca han pogut veure un gran nivell de tennis.

Males notícies per al Club Esportiu Valldoreix, que a les primeres de canvi s'ha quedat sense representació de cap tennista de l'Acadèmia de Tennis BTT de l'entitat valldoreixenca. A més, durant les últimes edicions tennistes del club havien arribat a semifinals o la final. Aquest fet, també es deu a que en aquesta edició, jugadors del nivell de Joao Sousa o Arnau Brugués no hi han participat. Tot i això, durant aquests primers dies de competició s'ha vist un alt nivell de tennis. El director tècnic de l'Acadèmia, Roger Badia, lamenta que els seus tennistes no hagin pogut arribar més lluny.

Roger Badia

Estem molt ben acostumats perquè cada any hem tingut algun jugador a semifinals o finals. Però el torneig és de molt nivell i això és l'esport.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La 6a edició del torneig Futures ITF Trofeu Internacional de la Vila Valldoreix va arrencar dissabte i finalitza diumenge quan es jugaran les finals. Aquest mateix dia també se celebrarà un clínic per a nens.