El Nike Junior Tour del Club Esportiu Valldoreix obre la seva fase decisiva

El Club Esportiu Valldoreix acull el Nike Junior Tour

Tennis

Publicat el 27/mar/13 per Pedro Miserachs

El Club Esportiu Valldoreix acull la 6a edició del Nike Junior Tour amb la participació de 600 tennistes de les categories infantil i aleví tant masculina com femenina. El torneig, que es va iniciar divendres amb les fases prèvies, ha obert aquest dimarts la 1a ronda amb algunes de les millors raquetes del panorama estatal i d'altres tennistes vinguts d'Anglaterra o Rússia. Diumenge a partir de les deu del matí es disputaran les finals.

L'organització del torneig va tancar les inscripcions en 600. La importància de la cita, una de les principals que es disputen en aquestes categories a tot l'estat, ha provocat que la demanda hagi estat molt alta. Aquest fet ha provocat la disputa d'una fase prèvia abans dels quadres finals. El gerent del Club Esportiu Valldoreix, Roger Badia, destaca el bon ambient que es viu al torneig i també el seu alt nivell.

Roger Badia

Estem tenint un bon temps i la gent està contenta. Aquest any hi ha també un bon nivell de joc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A més de la presència de tennistes vinguts d'arreu d'Espanya i també d'Europa, els diferents clubs de la ciutat també estaran presents. Aquest dimarts s'ha donat el tret de sortida als quadres finals de les dues categories participants, infantil i aleví, tant masculí com femení i diumenge seran les finals.