Daniel Taro s'endú la 7a edició de l'ITF Futures del Tennis Valldoreix

Tennis

Publicat el 19/mai/13 per Alex Fàbrega

El tennista japonès resident a València Daniel Taro s'endú la final del torneig ITF Futures del Tennis Valldoreix en superar per 2 sets a 0 al resident a Sant Cugat Steven Díez. Daniel ha dominat el partit en tot moment tot i veure com Díez li posava les coses difícils en el primer set. Un cop assolit el primer, el japonès ha estat molt superior en el segon i ha guanyat el torneig després de quedar-se a les portes i perdre la final l'any passat.

El japonès Taro Daniel ha volgut posar terra per mig a l'inici del partit amb el 2 a 0, però Steven Díez no s'ha deixat intimidar i amb el mateix parcial ha aconseguit igualar el marcador. Daniel ha tornat a la càrrega i aquest cop ha fet un 3 a 0 per posar el 5 a 2 i ha disposat de la primera pilota de set, però un lluitador Díez ho ha impedit posant el 5 a 3 i tenint el servei favorable. De nou però, l'hispano-canadenc ha vist tallada ràpidament la seva reacció i Daniel li ha trencat el servei per endur-se el primer set (6-3).

El segon set ha tingut un dominador més clar i és que Taro Daniel no s'ha estat per romanços i amb molta facilitat ha posat el 4 a 0 que el deixava a només dos jocs del títol. L'orgull de Díez l'ha dut a fer el 4 a 1 i tot i que el campió ha fet el cinquè, el tennista resident a Sant Cugat ha posat el 5 a 2 arreglant el resultat. Amb el torneig gairebé a la mà, el japonès ha pogut certificar el títol fent el 6 a 2 definitiu i traient-se l'espina de la final perduda l'any passat.

El guanyador del campionat, Taro Daniel, destacava que estava més content pel nivell mostrat tota la setmana que pel títol mateix.

Taro Daniel

Estic molt content, més per la manera de jugar que per la victòria en general. He notat que he jugat molt bé.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El president del Tennis Valldoreix, Joan Carles Pradell, es mostrava content pel nivell mostrat aquest any, més alt del que és habitual.

Joan Carles Pradell

El nivell tenístic de la setmana ha estat fantàstic. Segurament per la caiguda dels Challenge fa que els Futures tinguin millor acceptació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tan Taro Daniel com Steven Díez jugaran aquesta setmana les eliminatòries prèvies per disputar el torneig Roland Garros.