El Volei Sant Cugat inicia la lliga amb derbi català a la Superlliga davant el Barça el 7 d'octubre

El Volei Sant Cugat inicia la lliga a Valldoreix davant el CV Barcelona / Font: Rfef.es

Voleibol

Publicat el 26/jul/17 per Joan Garcia

El Club Voleibol Sant Cugat inicia la Superlliga el 7 d'octubre al pavelló de Valldoreix davant el CV Barcelona. Les santcugatenques tancaran la lliga el 24 de març amb la visita de l'Alcobendas. El conjunt de Rafa Ruiz inicia la pretemporada el 21 d'agost amb tres incorporacions i dues baixes.

12 equips integren la Superlliga i els dos darrers classificats baixen a Superlliga 2. El Volei Sant Cugat comença la lliga com la temporada passada amb idèntic rival, el CV Barcelona. Un conjunt blaugrana amb vells coneguts a les seves files. Aitor Piñol és el segon entrenador blaugrana i ex del Volei Sant Cugat. Maria Sanchis, Mireia Orozco, Raquel Brun i Aitana Garcia també tenen passat santcugatenc. El CV Barcelona jugarà competició europea aquesta temporada.

El Volei Sant Cugat vol fer un salt de qualitat i lluitar per un objectiu més ambiciós que no sigui únicament la permanència. L'equip manté les dues jugadores fonamentals de la temporada passada, la brasilera Carla Moreira i Silvia Araco. El club ha incorporat tres jugadores, la punta Marta Garcia provinent de l'Esplugues de Primera Nacional i la central nord-americana Taylor Paulson, que ha jugat a la lliga finlandesa, seran jugadores importants a l'equip. La tercera incorporació és Nuria de León, que alternarà el primer equip amb el juvenil.