El 14è Torneig Internacional de volei base Miquel Martínez reunirà 48 equips entre el 14 i el 17 setembre

El juvenil del Club Voleibol Sant Cugat es va proclamar subcampió d'Espanya el passat mes d'abril

Voleibol

Publicat el 5/set/17 per Oriol Petit

La 14a edició del Torneig Internacional de Voleibol base femení Ciutat de Sant Cugat-Miquel Martínez es disputarà entre el 14 i el 17 de setembre i reunirà 48 equips entre les categories infantil, cadet i juvenil. El Tor Sapienza italià amb dos equips i el Lugano suís amb un seran els equips estrangers de la competició. Els dos primers dies es jugarà la primera fase al pavelló de Valldoreix i el cap de setmana la fase final del torneig es traslladarà a la ZEM de la Rambla del Celler. La presentació dels equips del DSV-Club Voleibol Sant Cugat serà dissabte a les sis de la tarda i les finals diumenge al migdia.

El torneig organitzat pel club santcugatenc està consolidat a nivell internacional i és un referent europeu. L'Alcobendas, Getxo i FC Barcelona són altres clubs que també hi seran presents.

El bon moment del voleibol formatiu santcugatenc va quedar demostrat la temporada passada, amb un subcampionat d'Espanya juvenil i un Campionat de Catalunya infantil, com a principals èxits esportius.