L’espai gastronòmic del magazín dedica els seus minuts a parlar dels productes típics de quaresma amb dos protagonistes: els bunyols i el bacallà. Per fer-ho, la propietària de la pastisseria Petritxol, Núria Julià, i la de la bacallaneria Bacallamaria, Maria Abadia, apropen els secrets d’aquests menjars de temporada.
L’espai gastronòmic del ‘Sant Cugat a fons’ coneix aquest dimarts les característiques de la cuina japonesa. El cap d’operacions de Kitsune Sushi Bar, Marc Serrés, destaca que l’objectiu del Kitsune és fer gaudir al client amb les seves tapes i platets elaborats amb productes de la zona. Dijous que ve, Kitsune Sushi Bar obre un […]
Aquesta setmana l”Amb molt de gust’ està dedicat a un producte de temporada: el calçot. Sília Soto del blog de cuina ‘Cuinetes’ i el cap de producció agrària de la cooperativa l’Ortiga, Kevin Fisher, arriben a la secció per parlar dels secrets d’un bon calçot, com cal cuinar-lo i, sobretot, com s’ha d’acompanyar.
Aquest dimarts l’espai gastronòmic ‘Amb molt de gust’ parla amb Álex Clavijo, exconcursant del programa de cuina ‘Top Chef’ i xef del restaurant santcugatenc Vadebacus. L’establiment, obert des de fa quatre anys a la plaça de Barcelona, ofereix diferents menús i una carta extensa de carns, pasta i peixos amb tocs d’autor. El xef recomana […]
Aquest dimarts l”Amb molt de gust’ parla amb David Valdivia, creador del blog ‘La hora del Bagel’, que recomana locals de Barcelona per gaudir de la cuina japonesa i de les pizzes més artesanes.
Cada dimarts l’espai ‘Amb molt de gust’ descobreix la millor oferta gastronòmica de Sant Cugat. Aquesta setmana Anna Grau, la propietària, dietista i cuinera de Kombu, parla de les característiques de la cuina macrobiòtica i vegetariana del seu restaurant. Kombu també és un espai que acull xerrades, tallers de cuina i consultes dietètiques.
Aquest dimarts l’espai gastronòmic ‘Amb molt de gust’ parla amb la nutricionista Bea Carvajal per saber què cal fer per recuperar-se dels excessos dels àpats nadalencs. Carvajal destaca la necessitar de mantenir hàbits saludables tot l’any perquè després, durant les festes, els excessos tinguin una repercussió mínima. Si vols fer alguna consulta sobre el tema […]
Aquest dijous, Sílvia Soto, del blog ‘Cuinetes’, torna a l’espai gastronòmic del ‘Sant Cugat a fons’ per proporcionar-nos algunes receptes nadalenques. El brou, el pollastre i els canelons són els àpats tradicionals per aquestes dates, però la Sílvia fa un repàs a nous ingredients i idees que donaran un valor afegit al plat.

