Podcast
Sílvia Soto, autora del blog ‘Cuinetes’, visita l’espai ‘Amb molt de gust’ amb propostes per als àpats de Nadal. Crema de gambes amb tres textures, canelons de bolets, confit d’ànec i foie amb falsa beixamel de parmesà i panacotta de torró de xixona amb cruixent de caramel i sèsam garrapinyat és el menú que ha […]
Podcast
L’espai ‘Amb molt de gust’ fa un repàs dels dolços que poden formar part dels àpats d’aquest Nadal. El mestre pastisser de l’establiment Dolç, Yann Duytsche, ha visitat la secció gastronòmica del magazín per parlar d’algunes de les especialitats de la seva pastisseria com el ‘panettone’, el tronc de Nadal i el torró de coco […]
Podcast
L’espai de gastronomia ‘Amb molt de gust’ coneix el portal RebostQgat amb la gerent, Judit García. El web ofereix una gran varietat de productes d’arreu del territori i d’elaboració artesana, també n’hi ha d’ecològics i especials per a celíacs. Martí explica que, un any després de la seva inauguració, l’objectiu de RebostQgat és créixer i […]
Podcast
L’espai ‘Amb molt de gust’ coneix els secrets de la cuina de La Tartine. Per descobrir-ho, ens han acompanyat els seus propietaris, Marc Monje i Marta Barrientos, un matrimoni que ha volgut dotar la seva carta de plats elaborats amb productes de proximitat. Com a bon exemple, han destacat el carapacció de carabassó, un plat […]
Podcast
Aquesta setmana, l’espai ‘Amb molt de gust’ dedica els minuts de la secció a la segona edició del concurs de la Millor Pasta de Te de l’Estat, organitzat per la revista ‘Dulcypas’. El cap de redacció de Dulcypas, Jaume Cot, explica les bases del concurs i què havia de reunir la pasta guanyadora (textura, estètica […]
Podcast
Aquest dilluns, l’espai ‘Amb molt de gust’ rep la visita de la responsable de Cookiteca, Neus Canal, per parlar de les novetats en el món dels estris de cuina. Canal ha portat instruments que faciliten les nostres receptes i les fan més saludables i divertides. Aquest dissabte l’espai Cookiteca Sant Cugat celebrarà el seu cinquè […]
Podcast
L’espai gastronòmic ‘Amb molt de gust’ descobreix la carta de l’espai Santamassa amb el seu gerent, Josep Maria Jaumà. Entrepans, amanides, hamburgueses i pizzetes configuren una carta que, tal com ha explicat Jaumà, neix amb l’objectiu d’agradar a tots els públics. El Santamassa està situat a l’avinguda de Lluís Companys, 50.
Podcast
Aquest dilluns, amb motiu de la Castanyada, l’autora del blog Cuinetes, Sílvia Soto, visita l’espai ‘Amb molt de gust’. La convidada proposa un menú que comença amb una crema de carbassa i moniato, segueix amb costella de porc amb rovellons i castanyes i, de postres, piruletes de xocolata i castanya.
Podcast
L’espai gastronòmic del ‘Sant Cugat a fons’ s’apropa al Mercat Vell per conèixer de primera mà què podrem menjar per la Castanyada. Junita Fernández, de la fruiteria Hom, i Daniel Ahedo, del forn Bonaparte, ens han explicat la millor manera de cuinar els productes de temporada. Castanyes, carabasses, moniatos i panellets poden ser els protagonistes […]
Podcast
Aquest dilluns la Xurreriasantcugat visita l’espai ‘Amb molt de gust’. Els seus propietaris, Jordi Miras i Albert Vernet, destaquen per oferir xurros i altres productes sense gluten. Després de 39 anys a la ciutat, Miras i Vernet remarquen que el mercat elabora molt pocs productes aptes per a al·lèrgics i intolerants. Per aquest motiu, la […]
Podcast
Aquest dilluns l’espai ‘Amb molt de gust’ ha conegut Flora Castillo, Paquita Beser i Carme Riba per parlar dels secrets de la cuina de les àvies. Totes tres ens descobreixen els productes i ingredients que utilitzen i la seva recepta estrella. També han fet memòria dels plats que més recorden de les seves àvies.
Podcast
‘Amb molt de gust’ fa un viatge al Japó amb el xef i gerent del Dakidaya, Roger Edo. L’espai gastronòmic acaba d’obrir les portes al carrer de Sabadell amb una carta dedicada a cuina la nipona i mediterrània. Edo ha fet un repàs del menú i les especialitats que s’hi poden trobar com els niguiris […]