A la carnisseria Sagarra, entre el brunzit de la nevera i el soroll metàl·lic del ganivet sobre la fusta, s’hi parla de coses tan serioses com el menjar de diumenge. Una clienta entra, mira el taulell i pregunta —com qui confessa una indecisió antiga—: “Quanta carn he de comprar per a sis persones?” L’encarregada, Maria […]
Un dels errors més habituals quan comprem carn és deixar-nos endur per la vista. Una peça lluent o d’un color impecable no sempre és garantia de tendresa. “La clau —explica el Jaume Valero, encarregat de la carnisseria Segarra— és entendre què tenim entre mans i com cal tractar-ho al foc.” No és el mateix un […]
El confinament ha afectat de manera desigual el comerç. L’alimentació i els considerats serveis essencials es poden mantenir oberts i, de fet, han viscut dies insòlits quan molts ciutadans van decidir omplir neveres, congeladors i rebosts per fer front a una hipotètica escassetat que finalment no s’ha produït. El ‘Sant Cugat a fons’ ha parlat […]
La Carnisseria Sagarra va néixer al 1960 a partir de la botiga de queviures que Jaume Sagarra i Núria Casulleras havien creat tres anys abans al carrer Major. Des de llavors, tres generacions s’han ocupat de mantenir i fer créixer el negoci, que ara compta amb punts de venda repartits per la ciutat. Jaume Valero […]

