El restaurant Mecànic Pizza ha estat inclòs a la nova Guia Slow Food Barcelona 2026. La pizzeria santcugatenca és un dels 11 restaurants que han entrat a formar part de la guia del 2026, que posa en valor aquells projectes que prioritzen el producte de qualitat i proximitat, així com pràctiques sostenibles. Des de Mecànic […]
L’èxit de la primera pizzeria oberta fa 13 anys a Rubí va animar a Toni Damiano, propietari de la Tarantella Napoletana, a ampliar el negoci. El barri de Mira-sol, per la seva tranquil·litat, va ser el lloc escollit. Al juliol farà un any que aquest establiment delecta els seus clients amb la seva carta de […]
La pizza, reconeguda per la UNESCO com a patrimoni immaterial de la humanitat des del 2017, ja forma part de la dieta de moltes persones. Tant és així, que Sant Cugat compta enguany amb dos establiments seleccionats entre les 50 millors pizzeries artesanes d’Espanya, segons la guia 50 Top Pizza: el Mecànic pizza i el […]
Valldoreix comptarà a partir d’aquest estiu amb un nou restaurant familiar. Serà a l’emplaçament on fins fa poc hi havia el Lago di Garda, establiment que va tancar a la primavera. En el nou espai es mantindran les pizzes, encara que s’obriran a noves ofertes gastronòmiques. Un dels nous propietaris, Alejandro Vila, explica que hi […]
El restaurant santcugatenc Mecànic, ubicat al carrer de la Plana de l’Hospital, se situa entre les 50 millors pizzeries independents d’Estat espanyol. Així ho ha determinat la llista elaborada per Top pizza i que s’ha presentat aquest dijous a Madrid. Es tracta del mateix organisme que elabora el llista de les millors pizzeries del món […]
La pizza s’ha convertit en un dels plats preferits de molts santcugatencs. Darrerament, amb el pas enrere de les pizzes ‘fast-food’ i la popularitat creixent de les de tradició napolitana ha fet que cada cop més apareguin al municipi locals on posen més atenció en fer la massa i en la qualitat dels productes per […]
El restaurant santcugatenc Garden Pizza ha estat escollit el 46è del món en la categoria de pizza artesanal per ’50 Top Pizza’. Es tracta d’una guia de Nàpols que també ha reconegut el negoci establert a Sant Cugat amb el premi a millor pizzeria revelació de 2023 i amb el guardó Green Oven, que premia […]
La gastronomia italiana és una de les més populars arreu del món. A Sant Cugat, el restaurant Capote’s Taglio & Vermut del Torrent de la Bomba, 36 funciona des de desembre sota una nova direcció. El ‘Connectats’ ha visitat l’establiment regentat per Roberto Foddai on destaca la cuina italiana amb receptes tradicionals, feta amb productes […]
Una nova pizzeria italiana de menjar per emportar, Il Dolce Far Pizza, ha obert recentment al carrer de Josefina Mascareñas. El negoci ofereix, a més de pizzes artesanes, vins, cerveses i pasta italiana de “molt bona qualitat”, segons ha explicat a Cugat Mèdia el cuiner i propietari del local, Luigi Castravelli. Il Dolce Far Pizza […]
L’aparició de la Mercè i el Giorgio, propietaris de la pizzeria de Valldoreix ‘Lago di Garda’, al programa al programa de TV3 ‘Joc de Cartes’ ha reforçat “l’estima” de la seva clientela habitual i, fins i tot, els ha fet guanyar-ne. Després d’una setmana de la seva participació al concurs televisiu, el matrimoni ha valorat […]
La pizzeria La Bota de Volpelleres, 100% italiana, segueix oberta i fent repartiment a domicili dins del seu horari habitual que és de dimarts a diumenge, a partir de les 19.30h i fins a les 23.30h i dijous i divendres també al migdia, de 13h a 16h. El comerç, a l’Avinguda de Can Delaire 17, […]
El taller mecànic Xamfrà, negoci tradicional a la ciutat, tanca portes i es convertirà en la pizzeria Mecànic a partir del 3 de setembre. El nou establiment, especialitzat en menjar italià amb cuina d’elaboració pròpia, tindrà capacitat per a 60 persones i està especialitzat en cuina de mercat i de temporada. Aquest és el segon […]

