Extingit un incendi a la Taverna Catalana del Mercantic aquest dijous. El foc que s’ha originat a la cuina no ha provocat ferits. Els bombers han rebut l’alerta aquest dijous passades les 13.45 h pel fum que sortia de la campana de la cuina. Fins a quatre dotacions dels bombers s’han desplaçat al local que […]
Els restaurants santcugatencs Garden Pizza i Casa Fuster: Masia Sant Cugat participen aquest dimecres a la nit al programa ‘Joc de cartes’ de 3cat. Els establiments santcugatencs competeixen amb dos restaurants més en un capítol que s’emet a partir de les 22.05 h i que està dedicat a Collserola. La gravació del programa va tenir […]
Fa més de 60 anys el restaurant Rancho El Paso obria portes a la Floresta. Era el projecte d’en Gerard Gómez, un home que als matins treballava en una empresa farmacèutica i a la tarda feia de barber en una habitació de casa. Amb l’ampliació de la casa amb dos locals va decidir emprendre amb […]
Els restaurants santcugatencs Garden Pizza i Casa Fuster: Masia Sant Cugat participaran a l’actual edició de ‘Joc de cartes’ de 3cat. Els establiments santcugatencs competiran amb dos restaurants més en un capítol que s’emetrà al desembre. La gravació del programa va tenir lloc el passat juliol i formarà part de la vuitena temporada de l’espai […]
El ‘fast food gurmet’ ha arribat per quedar-se. Aquesta nova tendència combina la rapidesa i la comoditat del menjar ràpid amb la qualitat i l’exquisidesa de la cuina d’alta gamma. Un dels referents d’aquesta nova forma d’entendre el negoci és Deleito, amb un establiment al passeig Francesc Macià, 16. Per parlar de la seva arribada […]
La reconeguda marca de conserves de peix Espinaler obre a Sant Cugat el seu primer restaurant, més enllà del que té a Vilassar de Mar, d’on és originària l’empresa centenària. L’establiment, situat a la plaça d’Octavià, ofereix a partir d’aquest dimarts producte Espinaler, però també altres tapes, a través d’una col·laboració amb Belbo, gestors del […]
La multinacional Burger King ha obert aquest mes d’agost un establiment a Sant Cugat, al carrer Caldes i Arús. A més de l’oferta basada especialment en les hamburgueses, el local també comptarà amb una àrea familiar. D’aquesta manera, Burger King se suma a una altra obertura recent d’hamburgueseria, com va ser la de Deleito al […]
La patata brava de pam, les croquetes de pernil, el cebiche de vieires i el caneló rostit de tres carns són els plats estrella de Cuina Sant Cugat, el restaurant que han obert Raül Balam Ruscalleda i Murilo Rodrigues Alves al carrer Sant Bonaventura, 6. Un restaurant que, segons el xef Balam Ruscadella, que ja […]
Deleito ha inaugurat aquest dijous el seu establiment al centre de Sant Cugat, al passeig de Francesc Macià 16, amb un gran acte d’obertura. El projecte està creat per Alberto Gras, qui va participar en el programa ‘Masterchef’ de Televisió Espanyola, juntament amb Rai Recoder i Gerard Moreno. Així, asseguren que ofereixen “hamburguesa d’autor, molt […]
Aterra a Sant Cugat un restaurant especialitzat en pizzes i hamburgueses. Ambientat en el Miami dels anys 60 i 70, el ‘Chisme’ obre les portes aquest dijous 11 de juliol a l’avinguda Rius i Taulet 49-51. De fet, coincidint amb la seva obertura, les primeres 50 persones que assisteixin a la inauguració, rebran una hamburguesa […]
El xef amb dues estrelles Michelin, Raül Balam Ruscalleda obre a Sant Cugat un nou restaurant de cuina mediterrània, juntament amb el xef brasiler Murilo Rodrigues Alves. Situat al carrer de Sant Bonaventura, 6, Cuina Sant Cugat obrirà les portes el pròxim 10 de juliol, oferint productes de temporada. Croquetes amb beixamel de pernil ibèric, […]
Valldoreix comptarà a partir d’aquest estiu amb un nou restaurant familiar. Serà a l’emplaçament on fins fa poc hi havia el Lago di Garda, establiment que va tancar a la primavera. En el nou espai es mantindran les pizzes, encara que s’obriran a noves ofertes gastronòmiques. Un dels nous propietaris, Alejandro Vila, explica que hi […]

