La societat gastronòmica local Dom Cugat va néixer el 1997 de la mà d’un grup de santcugatencs apassionats per la cuina i el bon menjar. Actualment, les seves trobades tenen lloc al Txocu Sant Cugat i aquest divendres faran la primera de l’any. En aquesta ocasió, un dels cuiners serà l’actual president, Joan Franquesa, que […]
Els torrons són una tradició i continuen sent el dolç més típic de Nadal. A Sant Cugat la Pastisseria Sàbat, ja fa alguns anys, que combina en la seva oferta els torrons més clàssics amb d’altres més innovadors en textura, gust i color. De l’origen d’aquest producte típic nadalenc, de la seva elaboració i de […]
La pastisseria Sàbat ha retirat una mona de l’aparador titllada de racista pel col·lectiu feminista Hora Bruixa. L’entitat local n’havia difós la imatge a través de les xarxes socials, acompanyada de textos en què lamentava la perpetuació del tòpic que associa xocolata i persones negres. “La figura mostra una dona despullada, només tapada amb un […]
Nadal és temps de dolços, torrons i neules, i a Sant Cugat hi ha alguns negocis que són autèntics especialistes en les postres més nadalenques. Els seus responsables expliquen els secrets que fan tan bons aquests dolços i quins són els productes estrella per aquest Nadal. View this post on Instagram A post shared by […]
D’ametlla, de xocolata, de codony, de coco i de cafè. Aquests són només alguns dels panellets que, des de fa anys, es fan a la pastisseria Sàbat. Ara bé, si hi ha un panellet estrella, com explica el pastisser Jaume Sàbat, és el de pinyons. Cugat Mèdia ha entrat a l’obrador de la pastisseria per […]
Les persones que vagin els dies 31 d’octubre i 1 de novembre a la pastisseria Sàbat del carrer de Santiago Rusiñol a comprar panellets rebran un obsequi. Així és com l’emblemàtic comerç santcugatenc vol celebrar amb els veïns de la ciutat el 70è aniversari de la botiga. La pastisseria Sàbat té preparats uns 2.200 regals […]
La pastisseria Sàbat celebra enguany el seu 70è aniversari. Va obrir portes el novembre de 1951 i el propietari de la pastisseria, Jaume Sàbat, ha explicat la clau de l’èxit del local al magazín ‘Obert x Vacances’ de La Xarxa, coproduït per Cugat Mèdia. Sàbat també ha parlat del producte estrella de la pastisseria, les […]
La pastisseria Sàbat tanca per vacances aquest estiu per primer cop a la seva història. Des que van obrir a Sant Cugat el 1951, mai no havien abaixat la persiana a l’estiu. Així doncs, aquest estiu les dues botigues de Sant Cugat tancaran les portes del 2 al 12 d’agost. Jaume Sàbat, propietari de la […]
Cugat Mèdia manté viva la tradició de la mona de Pasqua a través d’un concurs a Instagram, on el guanyador s’endurà una mona de la pastisseria Sàbat. Per participar, només cal ser seguidor del perfil d’Instagram del mitjà multimèdia (@cugatmedia), fer ‘m’agrada’ al post del concurs, i etiquetar dues persones amb les quals t’agradaria compartir […]
La Pastisseria Sàbat ha fet palès el seu compromís perquè las tasca dels professionals de la salut sigui el més amena possible. Per això han fet un donatiu de dolços a l’Hospital Universitat General de Catalunya (HUGC) que ha endolcit la jornada dels sanitaris del centre mèdic. En concret, han lliurat més 300 porcions de […]
L’11 de març de 1995 es va inaugurar oficialment la rambla Jaume Sàbat, en memòria al mestre pastisser mort el 1993 als 80 anys d’edat. La rambla és un carrer molt cèntric per a vianants, que va de Dos de Maig fins a la Rambla del Celler. Unes 300 persones van assistir a l’acte d’homenatge, […]
Les pastisseries de Sant Cugat es preparen per a una de les celebracions més dolces del calendari: la mona de Pasqua. Els personatges de la factoria Disney, Harry Potter i els judagadors dels Barça triomfen entre els més menuts.

