Societat
Una nova pizzeria italiana de menjar per emportar, Il Dolce Far Pizza, ha obert recentment al carrer de Josefina Mascareñas. El negoci ofereix, a més de pizzes artesanes, vins, cerveses i pasta italiana de “molt bona qualitat”, segons ha explicat a Cugat Mèdia el cuiner i propietari del local, Luigi Castravelli. Il Dolce Far Pizza […]
Economia
Sant Cugat ja disposa d’una guia de restauració íntegrament local que vol incloure tota la oferta gastronòmica de la ciutat i donar visibilitat i facilitats a un dels sectors més afectats per la pandèmia. ‘Sant Cugat a casa’ és un aplicatiu web, adaptat tant per a mòbils com per a altres dispositius, a través del […]
Societat
El sector del ‘packaging’ ha vist com les vendes d’envasos alimentaris s’han disparat gràcies a la pandèmia. Una situació que ha obligat la restauració a reinventar-se i adoptar noves vies per arribar als seus clients i, així, es va disparar també l’aposta pel ‘take away’ i el ‘delivery’. Aquesta nova línia de negoci ha arribat […]
Podcast
La plataforma de repartiment de menjar a domicili vallesana Ràpid i Calent vol fer-se un lloc al costat de les grans del sector a Sant Cugat. El projecte, nascut fa gairebé un any, ja serveix el menjar de més de 20 restaurants a la ciutat i ha començat la seva expansió a Rubí i Cerdanyola. […]