Els santcugatencs amants de la rebosteria i del formatge tindran ben aviat una nova opció a la ciutat per delectar tota mena de ‘cheesecake’. El xef Javier Peñalver, que ha format part de la cuina de DiverXO de Dabiz Muñoz, entre d’altres, obrirà abans de Nadal Cheesecake Barcelona al costat del Mercat Vell. L’establiment, actualment en obres, repartirà a domicili i servirà per emportar racions i pastissos de formatge. De cara a la inauguració, que encara no té una data tancada, Peñalver preveu regalar més de 500 porcions.
Segons ha explicat el xef al ‘Faves comptades’, Peñalver va començar a repartir ‘cheesecake’ a domicili a Barcelona durant la pandèmia. Ara, s’ha animat a fer un pas endavant amb el seu primer establiment obert el públic. A banda d’opcions de tota mena de formatges (cabrales, parmesà, gorgonzola i idiazabal, entre d’altres), Peñalver també ofereix pastissos de formatge combinats amb productes dolços com torró de Xixona, Kinder, Ferrero Rocher i Lotus, entre d’altres. A ell, personalment, el que més li agrada és el pastís de Brie trufat. Les porcions es podran adquirir a partir de 4,80 euros i el preu dels pastissos sencers oscil·larà entre els 12 i els 50 euros, en funció de la mida i els ingredients.
Pots escoltar el magazín ‘Faves comptades’ de dilluns a divendres de 10 h a 12 h al 91.5 FM i a cugat.cat/directe.

