Setmana Santa era temps de marxar lluny de la nostra ciutat i de veure terrasses buides. Aquest fet s’ha capgirat com un mitjó en aquests dies de vacances. Alguns han marxat, però els que s’han quedat a Sant Cugat han omplert terrasses i han gaudit del bon temps amb un alt grau de satisfacció dels restauradors.
“Trigarem una mitja hora en donar-vos taula a la terrassa”. “A l’interior potser tindreu menys temps d’espera”. Els clients volen gaudir del bon temps, de les terrasses i d’una simple xerrada amb un bon àpat. Caminant per Sant Cugat és una de les fotografies més repetides, alta ocupació dels bars i restaurants ja sigui a l’eix comercial o a la resta d’espais de restauració de la ciutat. “La gent està cansada d’estar tancada i aquests dies de Setmana Santa són una oportunitat per ells i per nosaltres” afirma el propietari de la Crep, Javier Basigalupo. Famílies gaudint de tota mena de menjar, parelles compartint felicitat i amics i amigues que fan petar la xerrada són els diferents perfils que es poden veure a les terrasses de la nostra ciutat. No és un dissabte de Setmana Santa quotidià de fa uns anys amb poca activitat comercial i fluixa interacció a la restauració. Tot ha canviat i els restauradors gaudeixen de la resposta de la ciutadania, una gran sorpresa en temps de pandèmia.

