El Teatre-Auditori posa ja a la venda entrades de la propera temporada

Rosario és una de les artistes que visitarà Sant Cugat / Foto: Teatre-Auditori

Cultura

Publicat el 10/jun/14 per Mar Castro

El Teatre-Auditori avança aquest dimarts la venda de les entrades de l'avanç de la propera programació: els concerts de Rosario, Thile & Meldhau Duo, el mag Antonio Díaz i un cicle de teatre de proximitat. La presentació completa de la propera programació tindrà lloc el dilluns 7 de juliol, a les set de la tarda, en un acte especial a l'equipament municipal.

Rosario presentarà a Sant Cugat el seu últim disc, titulat 'Simplement Rosario', un disc especial que mostra la cara més personal de la guanyadora de dos Grammy Llatins. L'actuació serà el 2 d'octubre a les nou del vespre i el preu de l'entrada és de 42 euros.

Antonio Díaz, més conegut com el Mago Pop portarà a Sant Cugat l'espectacle 'La gran ilusión'. El jove il·lusionista, Premi Nacional de Màgia, proposa un espectacle original i divertit per a tota la família que aposta per la innovació, la sorpresa i la fantasia. Serà el 25 d'octubre a les nou del vespre i repetirà el 26 a les dotze del migdia i a les sis de la tarda. El preu de l'entrada és de 24 euros.

Chris Thile & Brad Mehldau Duo, és un dels altres noms destacats de la nova programació. Dos dels artistes més influents de la seva generació oferiran una vetllada molt especial que promet improvisació a través de música original però també de versions que poden anar des de Johann Sebastian Bach a Radiohead i Bob Dylan. Serà el 8 de novembre a les nou del vespre i per un preu de 40 euros.

El superbarber de Sevilla és la més cèlebre de les òperes de Gioacchino Rossini. Tricicle proposa una adaptació àgil i plena d'enginy per a tots els públics el 16 de novembre en doble sessió, a les dotze del migdia i a les sis de la tarda per un presu de 13 euros.