La Federació de Cors de Clavé guardona la trajectòria de dos santcugatencs

Estandard de la Societat Coral La Lira / Foto: Societat La Lira

Cultura

Publicat el 24/jun/14 per Redacció

Els santcugatencs Miquel Garrell i Jaume Pahissa reben aquest dimarts una medalla de la mà de la Federació de Cors de Clavé per la seva llarga trajectòria com a cantaires. L'acte tindrà lloc a les set de la tarda al Palau de la Música, on la Societat Coral La Lira interpretarà la 'Cantata 1714-2014. 300 anys vencent' acompanyada de la Massa Coral Els Cantaires de Juneda i La Jove Orquestra de Ponent.

La Federació de Cors de Clavé premia així els 71 anys de trajectòria de Garrell i Pahissa a la coral La Lira i la seva constància per fer arribar la cançó de clavé arreu de Catalunya. L'entrega de les medalles precedirà la interpretació de la 'Cantata 1714-2014', que s'emmarca en la celebració del Tricentenari i repassa els esdeveniments històrics del país durant aquest període. El president de La Lira, Josep Garrell, assegura que tocar al Palau de la Música és tot un honor per a l'entitat.

Josep Garrell

Per nosaltres anar al Palau de la Música és com per als futbolistes anar a la Champions i quedar campions. Estar seleccionat per anar-hi a cantar és tota una il·lusió, un guardó i una categoria. I si a més pots fer-ho tens una satisfacció increïble, una emoció molt gran.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquesta no és la primera vegada que La Lira interpreta la cantata, ja que l'obra es va preestrenar el 15 de juny a Juneda. La peça arribarà a Sant Cugat el 6 de juliol i es representarà a les set de la tarda al Teatre-Auditori.